RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Не випускав з рук: у "слуги народу" помітили цікавий аксесуар в Раді, фото

32-річний народний депутат від "Слуги народу" Олександр Салійчук "засвітив" в парламенті новенький iPhоnе 11 Pro вартістю 37 тисяч гривень, який презентували менше місяця назад.

Про це повідомляє Страна.

При цьому, весь час перебування в Раді депутат не випускав свій новий смартфон з рук і весь час перевіряв месенджери і соціальні мережі.

Відзначимо, що Салійчук пройшов в Раду за списком "Слуги народу" під 76-м номером. Він був представником президента Володимира Зеленського в Рівненській області та є співвласником і директором ТОВ "Перший м'ясний дім" (ТМ "Гощанські ковбаси").

Додамо, що минулого тижня народні депутати отримали свою першу зарплату, яка в середньому "брудними" склала близько 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше народний депутат з фракції "Опозиційний блок" Тетяна Бахтєєва була помічена у Верховній Раді в годиннику відомого італійського елітного бренду Bulgari c діамантами.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат України від фракції "Відродження" Леонід Клімов прийшов до Верховної Ради з елітним годинником вартістю 2 мільйони гривень.