RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Зеленський проведе переговори з Штайнмаєром: названо місце і дату

У середу, 23 жовтня, президент України Володимир Зеленський в рамках свого візиту до Японії зустрінеться з федеральним президентом Німеччини Франк-Вальтером Штайнмаєром.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Зустріч Зеленського зі Штайнмаєром відбудеться в Токіо, де президент Зеленський перебуватиме з робочим візитом з 21 по 24 жовтня. Президент України візьме участь у церемонії інтронізації імператора Японії Нарухіто, а також зустрінеться з прем'єр-міністром Японії, керівниками обох палат парламенту Японії, членами японської парламентської Асоціації дружби з Україною, керівництвом Японського агентства міжнародного розвитку та Японської асоціації нової економіки.

Також заплановано низку двосторонніх зустрічей Зеленського з лідерами зарубіжних країн. Крім федерального президента Німеччини Франк-Вальтера Штайнмаєра, співрозмовником президента України стане президент Бразилії Жаір Болсонару.

Як раніше повідомляв "Апостроф", президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр у своїй "формулі" не претендував на повне вирішення ситуації на Донбасі.