RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Зеленський в Харкові обнадіяв супротивників Кернеса: опубліковано відео розмови

Під час робочої поїздки в Харківську область президент України Володимир Зеленський пообіцяв активістами створити парламентську тимчасову слідчу комісію для розслідування діяльності харківського мера Геннадія Кернеса.

Відео розмови президента Зеленського з учасниками акції протесту було опубліковано в соцмережі Facebook.

Зустріч глави держави з харківськими активістами сталася після відвідування Харківського авіаційного виробничого підприємства, біля воріт якого зібралися протестувальники проти діяльності Кернеса.

У розмові з Володимиром Зеленським учасники акції звинувачували харківського мера в тому, що він "обклав даниною все місто" і не забезпечив початок опалювального сезону.


"Володимир [президент України Володимир Зеленський] пообіцяв створення тимчасової слідчої комісії щодо злочинної діяльності гр. Кернеса. Так само було наголошено на тому, що глава ОДА Олексій Кучер буде активно діяти в напрямку створення ТСК. Депутати ВР, глава ОДА Кучер, Президент і громадськість Харкова, ось такою силою ми будь-якого Гепу на нари посадимо ", - написав про підсумки зустрічі з главою держави один з організаторів акції протесту Андрій Ільгов на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", під час візиту до Харкова президента Володимира Зеленського було представлено нового голову Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера, він змінив на посту Юлію Світличну.