RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

"Слуга народу" провернув в Раді дорогу покупку: фото і відео листування

Народний депутат Олександр Кабанов з президентської фракції "Слуга Народу" під час засідання Верховної Ради займався купівлею нового автомобіля Jaguar F-Pace престиж-комплектації, вартістю 63 тисячі доларів.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на TK Media.

Як свідчать фото і відео листування, народний депутат запропонував своїй дружині купити новий автомобіль Jaguar F-Pace за 63 тисячі доларів. Після чого протягом двох пленарних тижнів провернув цю угоду.

"Може купимо Ягуар F-pace? 63К, в наявності шоколадний з білим салоном. Вистачить на перший внесок з нульовим кредитом", - написав нардеп.

Народний депутат неодноразово заходив на сайти продажу автомобілів і дивився його цікавить авто.

Щоб придбати автомобіль в розстрочку, народному депутату довелося вдатися до хитрощів з отриманням довідки про доходи. У листуванні з співрозмовником, підписаним як "Берд Страхова", Кабанов запропонував зробити неправдиву довідку для його дружини, назвавши її декретна відпустка роботою на ауторсі.

За даними листування, дружина Кабанова вже випробувала новий автомобіль і відгукнулася про нього в смс-повідомленні: "Машина вогонь. Їде 200 навіть непомітно".

Народний депутат сказав дружині забронювати автомобіль і повідомив, що "закине бабло". Таким чином він готовий був зробити перший внесок у вигляді 30% від суми, що становить трохи більш ніж 20 тисяч доларів.

Кабанов також попросив дружину знайти інструктора з активного водіння. Вона у відповідь відправила йому фото нового автомобіля.


Народний депутат Олександр Кабанов є членом комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики. До обрання в парламент працював сценаристом студії "Квартал 95".

В електронній декларації за 2018 рік, поданій народним депутатом 23 серпня 2019 року, зазначено, що Олександр Кабанов користується автомобілем Honda Crosstour 2013 року випуску, яким володіє його дружина.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат з фракції "Слуги народу" Олександр Кабанов незвично пояснив, чому міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька краще своєї попередниці Уляни Супрун.