RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Не витримали: офіс Зеленського заборонив коментарі в соцмережах

В Офісі президента України Володимира Зеленського прийняли рішення вимкнути можливість коментувати свої записи на сторінці в Instagram та відеохостингу YouTube.

Як повідомляє "Апостроф", про це повідомила прес-служба ОПУ в коментарі для "Радіо Свобода".

Таке рішення співробітниками канцелярії глави держави було прийнято нібито через "атаки ботів" і рекламу. У той же час можливість коментувати новини від президента залишиться на сторінці Володимира Зеленського в Facebook і ОПУ в цій же соціальній мережі.

"У зв'язку з численними атаками ботів і розміщенням великої кількості рекламних повідомлень і комерційної інформації в коментарях під постами Офісу президента в деяких соціальних мережах було вирішено закрити коментарі в Instagram і YouTube. У той же час можливість для обговорення, коментарів і зворотного зв'язку була, є і залишається на офіційній сторінці Офісу президента в Facebook, так само, як і на особистих сторінках президента України Володимира Зеленського", - заявили в прес-службі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше перша за довгий час публікація глави Офісу президента України Андрія Богдана в соціальній мережі, що складається з одного слова, викликала бурхливу реакцію в коментарях.