RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Хто займе місце нового глави Мінкульту Ткаченка в Раді: біографія і фото

ЦВК визнала обраним народним депутатом України Дениса Маслова. Він отримав мандат нардепа після того, як повноваження народного депутат склав Олександр Ткаченко в зв'язку з призначенням на посаду міністра культури.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Центральної виборчої комісії у четвер, 11 червня.

Верховна Рада України достроково припинила повноваження народного депутата України Ткаченка О.В., обраного на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року від партії "Слуга народу" у зв’язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.

Його місце в Раді зайняв Денис Маслов.

Маслов займав 138-му позицію у виборчому списку партії "Слуга народу" на минулорічних виборах.

Денису Маслову 37 років, він живе в Дніпрі. Закінчив юридичний факультет Дніпропетровського національного університету ім. Гончара і отримав другу вищу освіту за спеціальністю "Банківська справа".

Маслов є керуючим партнером адвокатського об'єднання Lawatec і засновником юридичної фірми "Форца". Член ради Дніпропетровського відділення Асоціації правників.

Також він є директором "Авін трейд", основною діяльністю якого вказана оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням та кормами для тварин.

Раніше працював суддею Дніпровського районного суду.

Як повідомляв "Апостроф", замість Святослава Вакарчука, який склав депутатський мандат, народним депутатом стане 19-й номер у партійному списку "Голоса" Аліна Свідерська.