RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Нардеп-"семінарист" Культенко відкрив літній сезон: ЗМІ описали подробиці

Народний депутат від партії "Слуга народу" Артем Культенко показав підписникам у Facebook, що відпочиває на недешевому пляжі.

Як пише видання "Коментарі", це може бути екзотична країна, яка не вводила жорстких карантинних обмежень - наприклад, острови Карибського басейну або Індійського океану.

Як пишуть журналісти, Культенко може собі дозволити такий відпочинок: його пов'язують з "королем незаконних МАФів" Романом Солодким, главою організації "Громадянський корпус", який був активним членом "Партії регіонів" і з'являвся на фото з проросійською символікою - георгіївською стрічкою. Також Культенко разом з Солодким є співзасновниками ще однієї громадської організації - "Союзу інвесторів транспортної інфраструктури міста Києва" (ГО "СІТІ м.Києва").

Згідно з декларацією Артема Культенка, у нього три квартири, три елітних машини (дві Вольво і Тойота Секвойя), розсип ювелірних виробів і дорогих годинників, близько 1 млн дол і 1 млн грн готівкою.

Як писало видання, раніше Культенко розміщував на своїйособистій і політичній сторінках переважно привітання з церковними святами.

"Політик приправляє пости барвистими ілюстраціями, а іноді навіть виходить в стрім-ефіри з нагоди свята. З 2016 Культенко був послушником Київської духовної семінарії Української православної церкви МП", - пишуть журналісти.

Згідно з інформацією на сайті, семінарія - середній богословський навчальний заклад з 4-річним терміном навчання, яке готує священнослужителів відповідно до стандарту духовної освіти УПЦ, а випускники семінарії можуть бути зведені в священний сан. Таким чином, Артем Культенко повинен як мінімум отримати свій богословський диплом.

Пост про прихід літа Культенко розмістив з фото, де він зображений в окулярах Porsche Design орієнтовною вартістю близько 5-7 тис грн, в яких відображаються довгі ряди лежаків, при цьому сам він розмістився на індивідуальному помості з ліжком, відгородженій від інших відвідувачів пляжу перилами. Де саме відпочиває депутат, він не вказав – геотеги відсутні.

"Отець" Артемій Культенко повідомив українцям, що літо настало

Раніше стало відомо, що Культенко, всупереч прогнозам політологів, не стане керівником виборчої кампанії на місцевих виборах від своєї політсили. Йому також не довірили регіональні осередки партії ні в Києві, ні в Київській області.

"Культенко потрібно визначитися, чи буде він далі працювати в комітеті з питань регламенту і депутатської етики у Верховній Раді, або ж присвятить себе богослов'я. У другому випадку йому не доведеться подавати декларацію і звітувати про кожен крок. Не виключено, що рішення прийнято і незабаром Артем Культенко візьме приклад Святослава Вакарчука і покине парламент на користь проповідей в УПЦ (МП)", - резюмує видання.