RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Нардеп Лубінець атакує підприємство, перед колективом якого за рішенням суду вибачався за наклеп - ЗМІ

Трудовий колектив виробника "Семок" звернувся до голови Верховної Ради України щодо можливої участі народного депутата Дмитра Лубінця у рейдерській атаці на їх підприємство. Протягом червня 2020 року рейдери через рішення судів намагаються встановити контроль над одним з найбільших виробників снеків в Україні.

Про це пише Znaj.ua.

За словами адвокатів підприємства, рішення Зарічного районного суду Сумської області вимагає накласти арешт на виробничий комплекс ТОВ "Волана", яке не має ніякого зв'язку із кримінальною справою, яку останні 4 роки безуспішно розслідує Сумське СБУ. Майно підприємства "вписали у "заморожену" справу", щоб добитися ухвали про його арешт і передачу контролю рейдерам.

Подібні рішення судів у своїх публічних виступах підтримує народний депутат Лубінець. Так, 17 червня він звинуватив підприємство у торгівлі з окупованими територіями.

Слід зазначити, що цей народний депутат вже вибачався за такі самі слова щодо цього ж підприємства. У вересні 2019 року, після рішення суду щодо наклепу з боку нардепа, він виступав з трибуни Верховної Ради України із спростуваннями власних звинувачень.