RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У МОЗ висловилися про можливий жорсткий карантин в Україні

Жорсткого карантину через ріст нових випадків коронавірусу в Україні не буде. Таку заяву зробив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Про це глава МОЗ заявив в ефірі телеканалу "Інтер".

Коментуючи ситуацію з ростом випадків захворювання коронавірусною хворобою в Україні, Степанов виключив можливість жорсткого карантину по всій території країни. За словами очільника МОЗ, поширення коронавірусу в Україні планують стримувати різними обмежувальними заходами.

Степанов повідомив, що на наступному засіданні уряд планує розробити різні заходи для введення в країні в рамках карантину. Серед них він назвав обмеження роботи певних закладів та проведення масових заходів.

"Ми зараз розробляємо додаткові обмежувальні заходи, які запропонуємо на наступному засіданні уряду. Жорсткого локдауна в жодному разі не буде", - заявив Степанов.

Як повідомляв "Апостроф", у Міністерстві охорони здоров'я України готують доповнення до постанови Кабміну про карантин, яке передбачає дистанційну освіту в навчальних закладах та зміну тривалості роботи кафе і ресторанів.