RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

"Пора усвідомити свої провали": Вадим Рабинович звернувся до Зеленського

Дострокові вибори до Верховної Ради України в цьому році вже неможливі, але в наступному -ймовірні. Тому владі слід зробити роботу над помилками.

Таку думку висловив народний депутат, співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович, передає сайт партії.

"На місці Володимира Зеленського я б розпустив парламент зараз, і тоді його провали списали б на "зелених", а він міг би спокійно вибудовувати свою політику. Але мені здається, що цього не буде", - зауважив політик.

Співголова партії "ОПЗЖ" вважає, що президенту пора "вилізти з теплої ванни і усвідомити свої провали".

"Після закінчення виборів ЗМІ ополчилися проти Зеленського і його "слуг" - пишуть, що Україна розділена на два табори. І в цих таборах Зеленського навіть немає. "Дружний" тон використовують європейці проти Зеленського" , - звернув увагу Вадим Рабинович і запропонував "дати главі держави можливість осмислити результати виборів".

"Чекаю від президента чогось такого, що допоможе повернути хоча б частину довіри. Те, що ми спостерігаємо протягом року – це "Порошенко номер 2"... Глава Фіскальної служби заявив, що Україною виплачено приблизно 25 млрд доларів за зовнішніми позиками і 22 млрд доларів "шановні люди вивели за кордон"! 47 млрд доларів "пішли" з країни! Ми 20 млрд могли б дати МВФ на борг, підняти зарплати в 2 рази, знизити тарифи в 4 рази, просто потрібно не платити за зовнішніми запозиченнями та назвати "шанованих людей"! "Шановна людина" - той, хто будує країну і привозить капітали, а той, хто виводить їх з України - це не той, кому потрібно дякувати", - підкреслив він.

Вадим Рабинович не розуміє, як влада будує європейську країну, якщо українці ходять "у вживаних речах і з заробітками від збору полуниці в Польщі?"

"Наша країна потрапляє в "почесні" рейтинги - до трійки лідерів у споживанні"секонд-хенду". Нижче нас Пакистан і Малайзія!.. Так вони будують європейську країну? Україна - найсильніша країна з великим народом, відмінним географічним положенням і родючою землею! Ми самі повинні давати сусідам борг! Але пройдисвіти нас грабують і їдуть за кордон. Яресько зробила реструктуризацію боргу. Тепер ми повинні всім і будемо віддавати борги десятки років! Ми віддаємо наше економічне процвітання під кредити. І ніхто не сидить! Я звертаюся до генпрокурора і голови СБУ: хочете показати себе патріотами - відкрийте кримінальні справи щодо Супрун, Яресько і Ко!" - заявив Вадим Рабинович.