RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Путін піде через проблеми зі здоров'ям: відомий політик розповів про приховані процеси в Кремлі

Президент Росії Володимир Путін має проблеми зі здоров'ям, але це приховують в Кремлі.

Про це Obozrevatel розповів політик Гаррі Каспаров.

"Як відомо, в будь-який диктатурі здоров'я вождя - одна з головних державних таємниць. Все, що ми чуємо, повинні сприймати з певною часткою скептицизму", - сказав він.

Також політик зазначив, що диму без вогню не буває. За його словами, інформація про погіршення здоров'я глави РФ підтверджується фактами, що він ховається. І справа не тільки у коронавірусі, через який Путін потрапляє в зону ризику в силу свого віку.

"Але політичний фон в Росії говорить про те, що швидше за все, йдуть різноманітні процеси, природно, приховані від нас. У диктатурі завжди все відбувається за зачиненими дверима", - зазначив Каспаров.

За його словами, є відчуття, що Путін повністю перестав контролювати ситуацію. Наприклад, з'явилося багато чуток про його особисте життя, позашлюбних дітей, зв'язках.

"Безумовно, він все ще залишається головним гравцем. Але питання: як довго це триватиме - ми не знаємо. Повторюю, ми можемо орієнтуватися тільки на непрямі ознаки. І по ним в останні дні у мене складається відчуття, що ситуація змінюється", - сказав політик.

В цілому, відхід Путіна від влади приведе всю систему країни в стан хаосу. У Росії вже втомилися від диктаторства, люди відчувають, що старіючий правитель вже нічого не може запропонувати, а тільки чіпляється за владу.

"Складно собі уявити Путіна, що віддає важелі влади і зберігає вплив. У 2008-му він поставив на своє місце Медведєва. Але тоді він був набагато молодший, ситуація була набагато більш перспективною, та й настрої в країні були іншими. Але і тоді Путін почав смикатися, ситуація викликала у нього дискомфорт, і він прибрав Медведєва", - сказав Каспаров.

Він зазначив, що зараз в РФ інша історія, коли Путін повинен піти, віддавши всі важелі влади. Це буде пов'язано з сильним погіршенням його здоров'я.

"Ніякі інші причини його до цього не підштовхнуть", - підсумував політик.

Як повідомляв "Апостроф", президент Росії Володимир Путін "пригрозив" Україна тим, що і далі буде надавати підтримку окупантам на Донбасі.