RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У День матері Зеленський показав, як він виглядав в дитинстві, фото

Щороку в другу неділю травня українці відзначають День матері. Так, 9 травня, на День матері, президент України Володимир Зеленський поділився фотографією, де він зі своєю мамою та фото з дружиною - матір'ю його двох дітей.

Дві світлини з привітаннями для мам розмістили в Telegram-каналі "Zelenskiy / Official".

Зліва: Володимир Зеленський зі своєю мамою. Праворуч: Зеленський зі своєю дружиною та дітьмиФото: Telegram/ Zelenskiy/Official

За словами глави української держави, матір не тільки дає життя, а й робить це життя "безпечним, здоровим, комфортним, щасливим, цікавим, розвивальним, пізнавальним і, звісно, дуже-дуже смачним".

"І, мабуть, найщасливіша людина та, яка в житті знає двох найкращих мам. Свою маму. І маму своїх дітей. А отже, я впевнено можу сказати, що я – найщасливіша людина на землі! Завдяки вам, моя дорога матусю Риммо і моя люба дружино Олено. Обидві – Володимирівни. Обидві – безмежно кохані! Обидві – найкращі у світі! З Днем матері", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у День матері президент України Володимир Зеленський підписав указ "Про присвоєння почесного звання "Мати-героїня". За материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку відзначено 1 019 українських жінок грошовою нагородою.