RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

​Разумков тролить "слуг народа": Ви мене хоча б з чатів з "темниками" повидаляйте, відео

Колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков жорстко потролив членів парламентської фракції "Слуга народу" Олександра Ковальчука та Олександра Качуру, які спробували звинуватити його в опозиції до президента Володимира Зеленського.

Це він зробив в ефірі програми "Народ проти" на телеканалі "Україна 24".

Заступник голови комітету Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Ковальчук розповів, що спочатку Разумков демонстрував професіоналізм, відданість програмі партії й тим обіцянкам, які "слуги" давали перед парламентськими виборами, а потім заблокував закон про ринок землі.

"Тоді я перестав розуміти Дмитра Олександровича чи його дії. І от через ці дії ми мали заблокований парламент і витрачали мільйони гривень платників податків", - дорікнув екс-спікеру "слуга", котрий мав поставити запитання.

"Питання - це питання, а не те, що написали технологи. Вам дуже рекомендую - ви мене хоча б з чатів повидаляйте. Там де вам "темники" дають. Я буду коментувати, що вважаю за потрібне, мені не треба тут порад і дозволів. Це раз. Я думаю, що у вас точно немає морально права мене виховувати", - заявив Разумков.

А після того, як заступник голови комітету Ради з питань організації державної влади Олександр Качура заявив: "Дмитро Олександрович, можливо, краще скласти мандат і це буде чесно перед виборцями?" Разумков зауважив: "Я думаю, що для вас це буде правильно. Я підтримую вашу ініціативу, а я буду боротися за ті принципи, які заклав у 2019 році".

Нагадаємо, "Апостроф" раніше писав, що Разумков пояснив, чому не буде плисти за течією

Більше читайте на "Апострофі" в статті: Не місце для дискусій: на що перетвориться Верховна Рада після відставки Разумкова