RU  UA

Активіст про призначення Гогілашвілі: кумівство в українській політиці

Робота Олександра Гогілашвілі, з яким нещодавно стався скандал, на посаді заступника міністра МВС свідчить про те, що в українській політиці досить розвинуто кумівство.

Про це в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV розповів представник Всеукраїнського об'єднання людей із наркозалежністю Артем Осипян.

“На жаль, ми живемо в такій країні, де попри заяви Зеленського, кумівство досі присутнє. Ця людина абсолютно випадково опинилася на цій посаді. В нього нема досвіду служби в правоохоронних органах, навіть нема вищої освіти. Він освіту отримав у 45 років з якогось невідомого вузу, буквально перед його призначенням. Видали йому цей диплом суто для "галочки", бо він, можна сказати, кум Зеленського. Його дружина працює з Зеленським”, – розповідає Осипян.

На його думку, призначення на посаду Гогілашвілі є злочином проти світової боротьби з наркозлочинністю.

“Найстрашніше, що в період, коли нелегальний обіг наркотиків по всьому світу збільшується, таку людину призначають на посаду. Ця людина абсолютно некомпетентна. Він не має жодного досвіду боротьби з незаконним ринком наркотиків”, – підкреслив Осипян.