RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Це позорище: волонтер вказав на сумну ситуацію з вироками українцям, що закликали Путіна ввести війська

Справи проти прихильників "русского мира" в Україні практично ніколи суди не доводять до вироків, а найчастіше правоохоронці навіть не оголошують про підозру.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів відомий волонтер, координатор проекту "Стоп терор", який займається дослідженням та документуванням свідчень російської агресії в Україні Семен Кабакаєв.

"Такі люди, як Голенко, Єфремов, Ахметов, Штепа та інші, які були творцями потрібного Росії інформаційного поля в 2014 році і сприяли всьому тому шабашу, досі не покарані. Сів якийсь проклятий Топаз, Штепа вийшла, Єфремов сидить у СІЗО, вироків немає... Це позорище, люди! Позорище, що жодна людина не покарана!" – зазначив Кабакаєв.

За його словами, така ситуація обурює суспільство і підвищує градус невдоволення.

"Справа може тривати два, три або чотири роки, я нормально до цього ставлюся, але для того, щоб вона почалася, потрібно хоча б підозру оголосити комусь! А ми ж нічого такого не бачимо. Коли це почнеться? Минуло чотири роки, а результату немає. Генпрокуратура і МВС програють, а градус невдоволення в суспільстві зростає, це не дуже добре", - резюмував Кабакаєв.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Війну на Донбасі можна підпалити за годину, рішення приймаються не тільки в Кремлі - відомий волонтер.