RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Син ухвалив скандальне рішення щодо сина нардепа, який їздив п'яним за кермом

Львівський апеляційний суд скасував покарання синові народного депутата Богдана Дубневича Павлу за нетверезе водіння і повернув йому посвідчення водія.

Як повідомляє 368.media, опівночі 2 вересня 2018 року патрульна поліція затримала 23-річного Павла Дубневича, який керував автомобілем Audi в стані алкогольного сп'яніння. Правоохоронці виявили в крові водія 0,29 проміле алкоголю при дозволеній нормі в 0,2.

Справу розглянув Залізничний райсуд Львова, який 21 листопада призначив Павлу Дубневичу покарання у вигляді штрафу в 10,2 тис. гривень, а також позбавив його водійських прав на один рік.

Вже 14 листопада хлопець влаштувався водієм в ТОВ «Глинянська вежа», співвласницею якого є його мати - Тетяна Дубневич. На підставі цього син подав апеляцію на рішення Залізничного суду, адже йому як водієві для роботи необхідні водійські права.

Як повідомила прес-секретар патрульної поліції Львова Катерина Рибій, в кінці грудня апеляційний суд скасував штраф і повернув водійське посвідчення, а справу про нетверезе водіння передали на «розгляд трудового колективу».