RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Києві топ-чиновниця "поцупила" більше мільйона гривень: фото та прізвище злочинниці

Начальнику управління освіти Деснянської РДА Тамарі Постолюк оголошено підозру за розкрадання 1,2 млн коштів, призначених для закупівлі обладнання для дитячих садків.

Про це повідомляє прокуратура Києва.

Так, посадовиця, діючи в інтересах приватної фірми, прийняла обладнання, яке не відповідає вимогам, поставленим у тендері для обладнання харчоблоків дошкільних закладів Деснянського району. Загалом, жінка "зекономила" для себе коштів на суму 1,2 млн. грн.

Зловмисниці вже оголошено про підозру за ч. 2. cт. 364 KK України – зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, покарання за яке передбачає до 6 років позбавлення волі.

Наразі готується клопотання про обрання посадовій особі запобіжного заходу.

Досудове розслідування вказаного кримінального провадження розпочато за матеріалами ОВЕЗ ОУ ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у місті Києві та здійснюється слідчими СУ ГУ НП в м. Києві під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва.

Як повідомляв "Апостроф", колишню начальницю управління капітального будівництва однієї з ОДА підозрюють в причетності до розкрадання 2 мільйонів гривень, які були виділені на облаштування бліндажів для ЗСУ.