RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Суд визнав брехнею слова глави фракції БПП про Тимошенко

Суд встановив, що у відношенні до Юлії Тимошенко розповсюджують недостовірну інформацію.

Про це повідомив у Верховній Раді заступник Голови партії "Батьківщина", народний депутат Сергій Власенко.

Позов стосувався висловлювань керівника фракції БПП про те, що Юлія Тимошенко нібито розпродувала українські Збройні Сили і що начебто уряд Тимошенко затягнув Україну у борги, за які має розплачуватися чинна влада.

«На жаль, під час президентських виборів нісенітниці та брехні від провладних політиків звучить дедалі більше», – додав Сергій Власенко.

За його словами, якби «Батьківщина» на кожну таку брехливу заяву подавала заяву до суду, «то ми б, напевно, жили у тих судах».

«Ми зробили це один раз і довели, що чинна влада під час виборів говорить не про те, як треба розвиватися Україні, не про те, що треба зробити для покращення добробуту громадян, для припинення корупції. На жаль, їхня технологія – це розповсюджувати абсолютно брехливу інформацію про найрейтинговішого опозиційного кандидата», – наголосив Власенко.

«Фракція «Батьківщина» заявляє, що на сьогодні ми будемо припиняти всю брехню, яка ллється проти нашого лідера Юлії Тимошенко», – сказав заступник голови партії.

Він також запевнив, що потік бруду та брехні «не перешкодить Юлії Тимошенко розказувати людям, як можна вивести Україну в число розвинених європейських країн з високим рівнем добробуту».