RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Суд підтвердив перемогу Вікторії Гриб на виборах на 105-му окрузі

У Луганській області на 105 окрузі перемогла представниця "Опозиційного блоку" Вікторія Гриб, а друге місце зайняв представник "Опозиційною платформи - За життя" Сергій Медведчук.

Про це повідомляє прес-служба "Опозиційного блоку".

Новоайдарський районний суд розглянув позов Сергія Медведчука до дільничних виборчих комісій №404 і 406. Позивач просив суд встановити масові порушення на виборчих дільницях під час підрахунку голосів. Однак суд відмовив йому в задоволенні його вимог, чим підтвердив повне дотримання процедури під час підрахунку голосів та відсутність порушень під час складання протоколів про підрахунок голосів.

Відзначимо, що в Новоайдарському районному суді знаходяться на розгляді ще дві аналогічні заяви Сергія Медведчука щодо інших дільничних виборчих комісій.

Раніше на 105-му окрузі з ініціативи позивача відбувся перерахунок голосів на дільниці №405. Згідно з даними оригіналу протоколу тут, як і на інших ділянках, перемогла Вікторія Гриб. В результаті перерахунку голосів початкові результати голосування на даній ділянці підтвердилися.