RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Стягне лише малу частину: стало відомо про рішення суду у справі "Яблуневий Дара" і "Дельта Банку"

Господарський суд Львівської області 29 жовтня ухвалив рішення у справі про стягнення з ТОВ "Яблуневий Дар" на користь неплатоспроможного "Дельта Банку" і вирішив стягнути з компанії "Яблуневий Дар" тільки 0,37 млн грн замість 28,09 млн грн і 68,498 млн євро (всього - близько 69,5 млн євро).

Про це повідомляється в рішенні суду.

У стягненні вказується всього близько 69,5 млн євро, і суд вирішив відмовити заявникам у зв'язку з пропуском "Дельта Банком" терміну позовної давності.

При цьому Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив борги ТОВ "Яблуневий Дар" (в тому числі і борг, у стягненні якого суд відмовив) на торги в рамках лота активів неплатоспроможних банків. Торги заплановані на 7 листопада 2019 року. Про судовий програш в повідомленні про торги не згадується.

ТОВ "Яблуневий Дар" згадувався в новинах у зв'язку з численними судовими справами про залік зустрічних вимог з "Дельта Банком".

Нагадаємо, що "Яблуневий Дар" входить до групи підприємств, основним видом діяльності яких є переробка фруктів. Компанія належить львівському бізнесмену Тарасу Барщовському.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаСуди
Теги: Суд