RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Скандал з побиттям відвідувача нічного клубу Fifty: суд узяв під варту голову охорони закладу

Голосіївський райсуд Києва 31 березня прийняв рішення взяти під варту на 55 днів керівника охорони столичного нічного клубу Fifty, який підозрюється в жорстокому побитті відвідувача. Остаточного рішення суду у справі підозрюваному доведеться чекати за гратами. Рішення було прийнято через позицію прокурорів Київської місцевої прокуратури №1 і за клопотанням слідчих Голосіївського УП ГУ Національної поліції.

Про це пишуть "Українські новини".

Глава охорони нічного клубу Fifty (Hip-Hop & R'n'B Club на вулиці Антоновича, 50 у Києві) підозрюється в заподіянні умисних тяжких тілесних ушкоджень, по ч. 1 ст. 121 КК України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Згідно з рішенням суду, запобіжний захід не передбачає права застави і є обгрунтованим, оскільки існує ризик впливу на свідків з боку підозрюваного, а також ризик знищення і спотворення речей або документів, що мають значення для встановлення обставин правопорушення.

"Сподіваємося, що працівники правоохоронних органів, незважаючи на тиск з боку керівництва клубу, доведуть справу до судового вироку. А особа, яка вчинила злочин, понесе покарання відповідно до законодавства. Цей випадок стане показовим для тих, хто забуває про те, що життя і здоров'я людини є найвищою цінністю", - зазначило джерело в суді.

Як писали ЗМІ раніше, 15 лютого правоохоронці провели обшуки в нічному клубі Fifty, де прямо під час вечірки охорона побила відвідувача.