RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Суд змусив БЕБ провести обстеження онкохворого підозрюваного у справі "Приватбанку" після 4 місяців під вартою - адвокат

Суд зобов'язав Бюро економічної безпеки провести обстеження онкохворого екскерівника філії "Приватбанку" Сергія Волкова, якого 4місяці тримали під вартою без належного медичного догляду.

Про це написав його адвокат Владислав Опанасик у себе в фейсбук.

"Після чотирьох місяців тримання під вартою 63-річного онкохворого чоловіка суд нарешті зобов'язав провести його медичне обстеження та забезпечити належне лікування. До цього слідство відмовлялось це робити, посилаючись на те, що розслідування не стосується стану здоров'я Сергія Волкова. Це виглядає як цинічний чорний гумор! Волкову 63 роки, він має низку захворювань, у тому числі онкологію та цукровий діабет 1-го типу (інсулінозалежність). Він потребує регулярних медичних оглядів, проведення лікувальних процедур і безперервного прийому ліків. Ми вимушені черговий раз звертатися до омбудсмана Дмитра Лубінця стосовно нелюдського ставлення до затриманого", - написав адвокат.

21 вересня 2023 Шевченківський районний суд міста Києва взяв під варту підозрюваного у кримінальному провадженні щодо заволодіння коштами "Приватбанку" Сергія Волкова. 3 листопада Апеляційний суд вчергове відклав розгляд його запобіжного заходу.