RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Микола Тищенко має намір балотуватися в мери Одеси

Скандальний народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко планує висунути свою кандидатуру на пост міського голови Одеси після того, як не пройшов внутрішньопартійний праймеріз по відбору кандидата на виборах мера Києва.

Про це повідомляє Telegram-канал Vesti.ua з посиланням на власні джерела в Офісі президента.

Джерело видання також передбачає, що Микола Тищенко в зв'язку з новою метою на місцевих виборах очолить одеську осередок партії «Слуга народу». В даний момент він очолює Київську парторганізацию. Крім цього, Микола Тищенко, який є кумом голови Офісу президента Андрія Єрмака, також вважався "смотрящим" по Києву, проте втратив довіру через своїх токсичних витівок.

В результаті за підсумками праймеріз кандидатів на виборах мера Києва він набрав тільки 30 голосів, а нардеп і колишній мер Рава-Руській Ірина Верещук - 87.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі згадали про дивну витівку Миколи Тищенка, який зараз є народним депутатом від "Слуги народу". Раніше глава столичної партійної організації "слуг" станцював тверк під хіт Насті Каменських, виставивши свою "п'яту точку" для широкого огляду.