RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Путін вискакує з петлі: відомий політолог розкрив новий план Кремля по Донбасу

Президент Росії Володимир Путін в найближчі кілька днів зробить нову пропозицію щодо нормалізації ситуації на Донбасі, щоб уникнути арешту особистих активів російських еліт, що передбачено законом США про розширення санкцій проти РФ.

Таку думку висловив в інтерв'ю "Апострофу" російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.

"Тут прослідковується така послідовність подій. Крок перший – Путін зробив першу миролюбну пропозицію про миротворців, але нічого з цього не вийшло. Далі він зробить друге – з цього теж нічого не вийде. І навколишні його пацани зрозуміють, що для того, щоб врятувати трильйон, потрібно як мінімум піти з Донбасу", - зазначив експерт.

Але на думку Піонтковського, Путін не піде на повне виведення російських військ з Донбасу і повернення окупованих територій України.

"Але з Путіним це неможливо, для Путіна це політична смерть. Він буде намагатися вискочити з петлі меншою ціною. І цю ціну, яку він готовий заплатити, ми дізнаємося через кілька днів на його виступі в Сочі", - резюмував експерт.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Над Путіним завис меч, в найближчі дні буде пропозиція по Донбасу - Андрій Піонтковський.