RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

Всі новини

Зайняті виборами: в Україні вказали на серйозну недоробку влади по Криму і Донбасу

Влада недостатньо допомагає українським телекомпаніям в доставці сигналу на окуповані території. Дане питання владу практично не хвилює через наближення виборів.

Про це "Апострофу" розповів заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR, відомий журналіст Айдер Муждабаев.

"Треба більше допомагати телекомпаніям. Я навіть про свій канал не кажу, держава нам допомагає. Вистачає не на всі, і, звичайно, ми хотіли б більше допомоги. Багато грошей ми витрачаємо на супутникові трансляції, по-іншому просто не діставиш сигнал до Криму, тільки через супутник", - вважає журналіст.

Влада на даний момент більше зайнята підготовкою до виборів, а не нагальними проблемами країни і народу.

"Зараз почався передвиборний рік. Я з багатьма людьми говорив, в тому числі із західними дипломатами. Вони в жаху від передчуття того, як важко буде працювати з нашою владою, тому що вона вся буде зайнята виборами - і влада, і опозиція. Є відчуття , що країною не дуже будуть займатися. Руки будуть зайняті іншим", - резюмував Муждабаев.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Путін заходить через одного в Європі, Україні доведеться воювати ще довго - відомий журналіст.