RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Будівельні роботи в "Охматдиті" закінчать до 31 березня - координатор "Великого будівництва" Голик

Восени було прийнято рішення закінчити всі будівельні роботи в "Охматдиті" до 31 березня, ще два місяці на пусконалагоджувальні роботи і дрібні нюанси та запуск побудованих відділень. Таким чином вже влітку будуть запущені кілька відділень "Охматдиту", а операцій трансплантації кісткового мозку тут буде проводиться в чотири рази більше.

Про це в Facebook повідомив координатор Національної програми "Велике будівництво" Юрій Голик.

Як підкреслив Голик, процес будівництва був максимально наближений, щоб закінчити всі роботи вже до кінця березня. Також він опублікував відео того, як ведеться будівництво.

"Будь-яку нескінченну в силу різних причин історію завжди потрібно доводити до фінішу і ставити крапку. А краще знак оклику. Це важливо. Тому що кожен день роботи не на повну потужність - це не врятовані дитячі життя", - заявив він.

"Охматдит" - найбільше в Україні дитяче лікувально-діагностичний заклад. Будівництво дитячої клініки "Охматдит" почалося в 2011 році, проте в 2013 році було зупинено. У квітні 2015 року було прийнято рішення про передачу лікарні в сферу управління МОЗ. Перший комплекс "Охматдиту" ввели в експлуатацію в квітні 2018 року.

Напередодні старту проекту "Велике будівництво", який передбачає будівництво 100 нових шкіл, 100 дитячих садків, 100 стадіонів і тисяч кілометрів доріг по всій країні Юрій Голік поділився практичної інструкцією по оцінці проектів