RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського до Дня Незалежності збудує біля Коломиї модульний спорткомплекс

До 30-ої річниці Незалежності у селі Королівка Коломийського району завершиться будівництво модульного спортивного залу КУ "Молодіжний центр". Роботи виконуються у рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомила Івано-Франківська ОДА.

На даний момент будівельна готовність спорткомплексу становить 32%. Активізація робіт на об’єкті дозволяє розраховувати, що його буде здано в експлуатацію у запланований термін, зазначили в ОДА.

Вартість об’єкта – близько 30 мільйонів гривень. Ці кошти було виділено з Державного фонду регіонального розвитку, а також із місцевого бюджету.

"Нашим найвищим пріоритетом є життя, а для повноцінного життя нам потрібне добре здоров’я. Тому розбудова сучасної спортивної інфраструктури – запорука розвитку здорової нації. За підтримки Президента України та уряду ми маємо можливість будувати нові спортивні комплекси, зали та стадіони, щоб молодь могла активно займатися фізичною культурою та спортом", – заявила голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук.

Нагадаємо, цього року Офіс Президента ініціював масштабну розбудову спортивної інфраструктури. Серед іншого, до кінця року планується ввести в експлуатацію 80 стадіонів та 29 басейнів. Крім цього, як раніше заявив заступник голови Офісу Президента, координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко, в рамках нової президентської програми "Здорова Україна" у найближчий час планується створення 873 "активних парків" і сучасних спортмайданчиків з вільним доступом для кожного по всій країні.