RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського завершило реконструкцію школи в Апостоловому

На Дніпропетровщині завершується реконструкція в Апостолівській школі №3. Робочі "наносять" останні штрихи внутрішнього оздоблення, розставляють меблі, у їдальні електрики під’єднують обладнання. Незабаром відремонтована за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" школа відчинить свої двері, повідомляє Дніпропетровська ОДА.

Відтепер понад півтисячі дітей навчатимуться в 7 яскравих та сучасних навчальних кабінетах.

"Одразу в двох школах Апостолового приємні зміни. В одній облаштовуємо сучасний стадіон. А в навчальному закладі №3 наближається до завершення оновлення будівлі й подвір’я. Для учнів – яскравий та комфортний освітній простір", – зазначив очільник області Валентин Резніченко.

В корпусі облаштували учительську, бібліотеку, малий спортзал та їдальню. Харчоблок зробили із просторою коморою та обіднім залом. Зараз підрядники працюють над електрикою – під’єднують витяжки, плити, хліборізку та м’ясорубку.

Нові меблі до школи придбали за рахунок місцевого бюджету та державної субвенції. Незабаром привезуть дошки.

Також фахівці завершують благоустрій території. Роботи проводять на задньому подвір’ї. Там планують висадити фруктовий сад.

Школа №3 має три корпуси. Зараз фахівці завершують оновлювати останній - найстаріший корпус, побудований майже 90 років тому. Апостолівську школу не ремонтували десятки років.

Нагадаємо, у Слобожанському Дніпропетровської області за програмою Володимира Зеленського "Велике будівництво" з нуля зводять унікальний басейн.