RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Як виглядає "Велике будівництво" на Луганщині: відремонтовано 44 км важливого маршруту

У Луганській області завершили відновлення 44 км автошляхів за маршрутом від Сєвєродонецька до Золотого. Роботи виконувались за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляє Служба автомобільних доріг Луганщини.

"Цей маршрут складається з двох ділянок автомобільних доріг Р-66 та Т-13-16 загальною протяжністю 44 кілометри", - інформують в автодорі.

Дорога йде від КПП "Демино-Олександрівка" через Сватово, Лисичанськ, Гірське та інші населені пункти області. Її ремонт розпочався минулого року в рамках інфраструктурної програми президента.

На маршруті повністю замінили дорожнє полотно, з урахуванням сучасних норм навантажень. Останнім етапом стало встановлення сигнальних стовпчиків та нанесення розмітки методом холодного пластику.

"Використання холодного пластику для розмітки забезпечує кращу видимість, підвищує безпеку руху, створює функціональне і естетично-привабливе покриття", - пояснює Служба автомобільних доріг.

До кінця року на Луганщині відремонтують 241 км доріг, а загалом за програмою "Велике будівництво" у 2020-2021 рр. капітальним і поточним ремонтом охоплено 461 км автошляхів області.

Нагадаємо, говорячи про програму "Велике будівництво", президент Володимир Зеленський наголосив, що дороги мають бути вітриною країни.