RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Системність менеджменту - "фірмова фішка" голови ДніпроОДА Резніченка - експерт

Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко дотримується свого "фірмового" стилю управління. Він працює системно, акцентуючи на розвитку інфраструктури.

Все це забезпечує йому високі рейтинги довіри, вважає експерт зі стратегічних комунікацій Владислав Міхєєв. Він прокоментував рік роботи Резніченка на посаді керівника ОДА.

"Для розвитку економіки важлива стабільність. Це сприяє комфортному бізнес-клімату, залученню інвестицій. Системність управлінського курсу – це "фірмова фішка" Резніченка", – вважає Владислав Міхєєв.

На думку експерта, ще одна сильна сторона Резніченка – антикризовий менеджмент. Попри серйозні виклики ковідного року, на Дніпропетровщині, як і раніше, багато уваги приділяють розвитку інфраструктури.

"Керівник ОДА не бере участь у скандалах, робить акцент на регулярний менеджмент. Все це створює безпечне середовище для мешканців регіону. І забезпечує Резніченку одні з найвищих рейтингів довіри", – наголосив Владислав Міхєєв.

10 грудня 2020 року президент Володимир Зеленський підписав Указ про призначення Валентина Резніченка на посаду голови Дніпропетровської ОДА.