RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Путінські байкери з'їхалися на окупований Донбас: опубліковано фото

Представники 22 відділень російського мотоклубу "Нічні вовки", що підтримує политику президента РФ Володимира Путіна, приїхали в окупований бойовиками Луганськ на відкриття мотосезону.

Про це повідомляють РИА Новости з посиланням на президента відділення "Нічні вовки — Донбас" Віталія "Прокурора".

Він повідомив, що пробіг "присвячений Дню Перемоги, а також восьмому окремому мотоциклетному полку Сталінграда".

За його словами, в Луганськ прибули мотоциклісти відділень окупованого Криму, Новоросійська, Москви, Тамбова, Грізного, Краснодара, Бєлгорода, Києва, Казані, Ростова-на-Дону, Кременчука та інші, а також гості з Чорногорії.

За попередньою оцінкою, на захід приїхали близько 500 мотоциклістів.

"Прокурор" зазначив, що відкриття мотосезону завершиться святковим концертом, на якому виступлять російські артисти Юлія Чичеріна, групи "7Б" і "Грудень".

Старт мотосезону дало відкриття мотоциклістами спільно з міською владою восьмиметрового пам'ятного знака "Зірка нашої Великої Перемоги" на естакаді залізничного вокзалу Луганська. За словами "Прокурора", виготовленням зірки займалося відділення "Нічних вовків" в Уфі, після чого вона була привезена в Луганськ.

Фото РИА Новости

Як повідомляв "Апостроф", на торішньому відео мотопробігу членів скандального пропутінського мотоклубу "Нічні вовки" по Празі, виявився також мотоцикл з українськими номерами.

У мережі звернули увагу на те, що члени пропутінського мотоклубу "Нічні вовки", яким заборонений в'їзд на територію ряду країн Європейського союзу, проникли на територію Чехії без мотоциклів, позичивши їх уже на місці у місцевих байкерів.