RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Мережі вразили драматичним відео про українську піхоту і лопату

У мережі викликав резонанс відеоролик про те, яке значення для українських бійців має лопата.

Відео під назвою "Балада про піхоті" опубліковано на каналі Сухопутних військ України в YouTube.

У ролику йдеться про те, що саперна лопата необхідна для бійців, з її допомогою можна вирити окоп, де сховатися від куль і навіть танкiв. Також у ролику зазначається, що лопату можна використовувати для розрізання бузанця хліба, для того, щоб плисти в човні або навіть битися з ворогом.

"Росіяни нарешті дізнаються, що лопата не тільки кухонний інструмент", "Хороший ролик", "Балада про лопату", "Сюжет ролика супер. Як ніби трейлер до фільму. Слава піхоті!", — захоплено коментують користувачі YouTube.

Але ролик сподобався не всім.

"Тепер-то я зрозумів вираз "Сміятися після слова "лопата", "Такий **роти я ще не бачив. Що це за зображення атаки в стилі "Курська Дуга"? Де ви таке бачили в 21-му столітті? Що це за очкарик з американського кіно? Черговий "шедевр" від якогось рекламного агентства. На думку командувача Сухопутних військ, цей ролик повинен стимулювати когось на контрактну службу?" — критикують відео в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні запропонували провести нову хвилю мобілізації, але набрати в неї людей з військовим досвідом.