RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Новий бойовий модуль України: з'явилася реакція з Росії

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна висміяли новий бойовий модуль "Вій" для бронемашин "Дозор Б", розроблений на Київському бронетанковому заводі.

Новину про цю українську розробку активно обговорюють на російських інформаційних ресурсах.

"Судячи з назви, прокотить тільки проти Хоми в постолах", "Його на Азовця будуть ставити?", "Модифікація "Д(П)озору"?", "Все читати навіть не буду. Продовжу тільки "шапку". Київський ....розробив ... "Вій" зі Шварценегером в головній ролі", "Для боротьби з невидимою армією Росії цілком піде", "Підніміть бронетанкові повіки", "До перших півнів", — коментують прихильники політики президента РФ Володимира Путіна на пропагандистському ресурсі "РИА Новости".

"На першій сторінці в інструкції написано: "Перед пострілом ЗСУлдат повинен підняти йому повіки — вручну по 250 кг кожна", "Тю! Так Гоголь всім розповів, що досить окреслити його крейдою, і цей Вій нікого не побачить", "Ну проти нього Божим словом і молитвою легко боротися", "А скільки ще різних вовкулаків здатний назбирати селюкоборонпром?", "Ахахах. Працює по команді "Підніміть мені перископ", "Вій! За Гоголем. Далі в ЗСУ піде тема Мертві душі. Посміхнувся", "До цього виробу треба ставити охорону, щоб його не здали в металобрухт", "Поставити авіаційну гармату піхоті — це ж геніально. Ну, доти, доки агрегат не почнуть використовувати", "Робимо ставки, на якій стороні борту з'явиться перша тріщина", — пишуть відвідувачі російського інформаційного ресурсу Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", у броні "Дозорів Б" знайшли тріщини, через що розгорівся скандал.