RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Путін у вогні: у церкви на Львівщині з'явилася фреска з президентом РФ

У Червонограді Львівської області на стіні храму святого Йосафата Української греко-католицької церкви намалювали фреску з символікою нацистського і комуністичного режимів, а також з людиною, схожою на президента РФ Володимира Путіна, яка горить в пекельному вогні. Про це повідомляє Zaxid.net.

Настоятель храму отець Михайло заявив, що на фресці зображено "збірний образ бюрократа і злочинця". "Хтось бачить, що це Путін, інші - що це бюрократ, який обікрав країну і не бачить Воскресіння навіть в останні дні. А ще там є герб СРСР і німецька свастика. Там горять ті, які були причиною сліз, вбивства, крові і смерті. Хто там, там є по праву ", - зазначив він.

На іншій стіні зобразили хрещення Русі, ще на одній - видатних постатей УГКЦ та України, серед яких Андрій Шептицький, Йосип Сліпий, Степан Бандера, Євген Коновалець, Роман Шухевич, Тарас Шевченко, Іван Франко, Михайло Грушевський, гетьмани Іван Мазепа і Богдан Хмельницький.

Нагадаємо, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов порівняв своє прізвисько "Кривавий пастор" з тим, яке дали президенту РФ Володимиру Путіну.