RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Не можу туди їздити: знаменитий українець розповів, як жорстко відповів на запрошення з концертами в Крим

Відомий український джазмен і радіоведучий Олексій Коган каже, що не може і не буде їздити в Крим, який зараз окупований Росією.

Таку заяву він зробив в інтерв'ю "Апострофу.Лайм".

За словами Когана, його запрошували на півострів, на що він дав жорстку відповідь.

"Як я можу туди їздити? Люди, я громадянин України. Як я можу їхати в Крим, про що ви? Ви мене на понт берете? Так, мені телефонували і пропонували туди приїхати. Вгадайте з одного разу, у яку пішохідну еротичну екскурсію я їх направив. Ви розумієте, куди вони пішли після такого запитання? Не треба про це згадувати", - говорить він.

Також музикант зазначає, що шляху до Криму для нього немає.

"Це вчорашній день, це частина нашої історії. І мені туди дорога заказана, я не можу туди їздити і не буду", - говорить Коган.

При цьому говорячи про джазові фестивалі в Коктебелі, він відзначає особливу атмосферу, яка там панувала.

"Там була атмосфера. На сцені, де я був, була атмосфера, тому що це була та сама окрема реальність. Це була Волошинська сцена прямо в саду біля будинку Волошина. Там збиралося 500 осіб за квитками, і за парканом могло стояти ще 400-500. Я іноді навіть на велику сцену не доходив, а якщо доходив, то тільки щоб привітатися з музикантами, які там виступали і яких я знаю: Ніно Катамадзе, Кортні Пайн, Стенлі Кларк чи Горан Брегович", - ділиться спогадами музикант.

Більше читайте в повному тексті інтерв'ю на "Апостроф.Лайм": Мене кликали до Криму, здогадайтеся, куди вони після цього пішли - знаменитий джазмен Олексій Коган.