RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Відмовився везти ветеранів АТО: мережу обурила поведінка водія маршрутки під Житомиром

У місті Новоград-Волинський Житомирської області водій маршрутки відмовився везти двох чоловіків, які є учасниками бойових дій.

Про це в Facebook повідомляє Юрій Лукашев і публікує фото водія.

"Сьогодні, о восьмій ранку, водій шостого маршруту, відмовився перевозити двох учасників бойових дій, супроводжуючи своє невдоволення нецензурною лексикою. Прошу зробити цю особистість відомою. Місто Новоград-Волинський", - повідомив він.

Відзначимо, що вчинок водія обурив користувачів мережі. При цьому ветерани АТО відзначають, що постійно стикаються з невдоволенням водіїв через пільги.

"С*ка я його знаю він падла і на моє УБД довго і невдоволено дивився, каже що це таке а йому прочитай, правда побурчало і поїхало далі!!!", "Мене демобілізовали ще в 2014 потім продовжив контракт і до сих пір на сході,але коли буваю у відпустці то постійно натикаюся на таке,вважаю краще заплатити ніж сперечатися,хоча ніхто з пасажирів ніколи не підтримає всі думають що ми шаровики. Да є такі хто тільки поїхав туди на три місяці щоб отримати УБД,але багато таких як я котрі й досі виконують своє завдання на сході,і трохи стає прикро коли на тебе дивляться як на якогось інопланетянина а не як захисника…", "Таких людей відправити на передок в окоп. Вистачить на пару днів щоб зрозуміти що таке війна і як потрібно цінувати життя", "Є закон і повинні дотримуватися. Учасники нехай не тільки на передовій відстоюють, а й на громадянці не дозволяють свавілля. Міліція, заява і все ... ", - пишуть в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Житомирі стався конфлікт між ветераном АТО і водієм, який спочатку відмовився везти його за пільгою, а потім відмовився видати квиток.