RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Мережі розбурхало викрадення і побиття чиновника на Запоріжжі: опубліковано відео

В інтернеті з'явилося відео, на якому місцевий "царьок" розповідає, як він, разом з дружками били і знущалися над головою державної виконавчої служби Приморського району Запорізької області.

Про це написав і опублікував відповідне відео в Facebook глава запорізької ОДА Костянтин Бриль.

"Сьогодні побував з робочим візитом в Приморському районі. І перша новина, яка мене зустріла: напередодні виборів, місцеві "політики" вже поділили майбутні посади і користуючись ними намагаються царювати в районі.

Я дізнався, що голова державної виконавчої служби Приморського району Сергій Гогунський постраждав від дій злочинної місцевого угрупування. Певні особи вирішили незаконно зібрати урожай. А держслужбовця, який намагався перешкоджати протизаконним діям, було побито. Місцеві царьки не тільки залякували чиновника, а й викрали його в багажнику авто", - пише він.

За його словами, коли це відео потрапило йому в руки, він одразу ж передав його голові запорізької Нацполіціі.

"Я не боюся називати прізвища! Мова йде про Андрія Анатолійовича Акритова, який співпрацює з місцевим осередком БЮТ і стверджує, що після виборів стане главою Нацполіціі Запорізької області", - пише чиновник.

На викладеному ним відео чоловік розповідає "історію" про те, як він разом з дружками били і знущалися над головою державної виконавчої служби Приморського району Запорізької області.

"А взагалі, ми його привезли в багажнику, від*уярили, я пересмикував калаш, стрельнув в голову йому, ну.. біля голови. Ця людина (показав рукою, - ред.) била його ногами, Віталік (вказав на другого, - ред.) добивав його руками. Начальник моєї служби безпеки його взагалі поклав в багажник, привезли - від*уярили, від*уярили. Я хочу, що б ви всі сиділи. Усі сидіти будете, мені треба, щоб я один залишився на свободі" , - розповідає він.

Як повідомляв "Апостроф", Прокуратура Києва оголосила про підозру 59-річному депутату однієї з селищних рад Житомирської області, який разом зі спільниками викрав столичного підприємця і вибив з нього 1 мільйон гривень і дорогу машину.