RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Сам собі поставив діагноз: в мережі сміються над відео гнівного виступу Путіна

Президент РФ Володимир Путін насмішив мережу своїми словами про управління людьми, які позбавлені національної пам'яті.

Відеозапис виступу опублікував журналіст Дмитро Смірнов на своїй сторінці в Twitter.

"Ми бачимо, які зусилля докладаються, щоб переформатувати світ, зруйнувати цивілізаційні цінності. Мета - створити безликі протекторати. Адже народами, позбавленими національної пам'яті, зведених до рівня васалів, простіше управляти, використовувати в своїх інтересах", - заявив Путін.

Також за його словами, зараз вирішується, яким буде світ майбутнього.

"Чи буде це світ кулачного права або світ діалогу? В одному не сумніваюся - голос Росії в світі майбутнього буде звучати гідно і впевнено", - сказав президент РФ.

Користувачі мережі негативно відреагували на промову Путіна: "Путін поділився секретами своєї влади", "так він нас і позбавляє пам'яті", "це він про свою роботу звітує?".

Як повідомляв "Апостроф", за словами американського генерал-лейтенант Бена Ходжес, Путін не хоче завоювати Україну і Європу, у нього інші приховані плани. Сам же президент Росії розповів, що першим РФ не почне використовувати ядерну зброю проти інших країн. Він заявив, що в разі ядерної війни, росіяни як мученики потраплять в рай. Пізніше прес-секретар президента Дмитро Пєсков роз'яснив, що мав на увазі Путін кажучи про мучеників і рай.