RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Гороскоп на тиждень: Водоліїв чекає "золотий" дощ, а Левів - нове кохання

Як провести тиждень з 25 лютого по 3 березня, з огляду на розташування планет, - читайте в гороскопі "Апострофу".

ОВЕН

Для вас тиждень з 25 лютого по 3 березня буде спокійним і малопродуктивним. Річ у тім, що Сонце знаходиться в Рибах - розміреному і неквапливому знаку зодіаку. Все, що вам вдасться - це допомагати іншим. Якщо є можливість - вирушайте в подорож.

Втім, позиція Марса до Овену сприятливо може позначитися на ваших фінансах. Але до цього потрібно докласти трохи зусиль.

ТІЛЕЦЬ

Тільцям саме час зайнятися справами, які вимагають різноманітних активностей. У вас буде виходити робити кілька справ одночасно і без шкоди для кінцевого результату. Вашої енергії вистачить приблизно до четверга, далі - сили підуть на спад, тому важливі речі плануйте на першу половину тижня.

В особистому житті з 25 по 3 березня - у вас затишшя. А ось по роботі може надійти дуже гарна фінансова пропозиція.

БЛИЗНЮКИ

Роботи у вас буде сила-силенна, пік активності припаде на останній день зими, 28 лютого. Положення планет сприяє активним діям. Можна займатися бізнесом, робити великі покупки, ходити на заходи, виступати перед великою аудиторією. Будьте впевнені - у вас все вийде.

Для романтичних побачень краще вибирати п'ятницю або суботу. Можливо, ви познайомитеся з кимось з іншої країни.

РАК

Приділіть увагу своєму здоров'ю. Більше відпочивайте і завершуйте невеликі справи. Дозвольте собі полінуватися, якщо є можливість - візьміть відпустку, це допоможе вам зберегти життєві сили, які зараз знаходяться не на висоті.

А ось ближче до п'ятниці можна і рвонути. Вирушайте на побачення, зустріч, просто погуляти. Вас чекає успіх у будь-якій компанії, досить просто не мовчати.

ЛЕВ

Ви сповнені сил і енергії. Використовуйте тиждень з 25 лютого по 3 березня з користю: беріть на себе більше справ, відкривайте нові проекти - зірки цьому сприяють. З фінансами у вас теж все добре, можна планувати невелике вкладення. А ось в особистих справах можна очікувати на несподіванки. Можливо, ви давно подобаєтеся комусь зі своїх колег. З п'ятниці складуться сприятливі астрологічні умови для знайомства або гармонізації вже існуючих відносин.

ДІВА

Вас чекає успіх у кар'єрі. Можливо, ви отримаєте хорошу пропозицію по роботі, від якої буде важко відмовитися. Тиждень також сприятливий для нових знайомств і ділових зустрічей. Кінець тижня присвятіть сім'ї та виконанню неспішних справ. Будьте уважні до свого здоров'я, потрібно добре харчуватися, щоб організм міг протистояти захворюванням.

ТЕРЕЗИ

Вас чекають домашні клопоти. На роботі буде все спокійно, краще приділити увагу завершенню поточних справ. У п'ятницю можливі несподівані гості або цікава пропозиція по благоустрою житла. В кінці тижня Венера перейде в знак Водолія. Сімейне життя відійде на другий план, на перший вийдуть хобі та розваги. Цей час сприятливий для саморозвитку, відкриття у себе нових здібностей.

СКОРПІОН

Успіх на цьому тижні чекає Скорпіонів у творчості. Зараз прекрасний час для самореалізації, велика ймовірність, що ваші зусилля гідно оцінять.

Якщо ви самотні, в кінці тижня бувайте на розважальних заходах, в ресторанах, клубах - зараз відмінний час для нових романтичних знайомств. Якщо ж відносини вже є, їх можна поліпшити, влаштувавши для своєї половинки незабутнє побачення. Також на цьому тижні можна робити великі покупки.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень сприятливий для домашніх і сімейних справ. Місяць вказує на те, що вам краще закінчувати розпочате, ніж братися за нове. Варто обережно ставитися до фінансових пропозицій, краще почекати з відповіддю до кінця тижня.

Також можливі несподівані повороти в особистому житті.

КОЗЕРІГ

На початку тижня займіться своєю зовнішністю: сходіть в салон, зробіть стрижку, про яку давно мріяли. І успіх серед протилежної статі вам забезпечений! Ближче до п'ятниці можуть з'явитися невідкладні справи, пов'язані з роботою.

Також цей час сприятливий для фінансів. На вас може чекати легкий заробіток або дуже хороша пропозиція по зміні роботи.

ВОДОЛІЙ

Чекайте припливу фінансів. Дуже великий шанс отримати премію, подарунок, презент, спадок. У цьому будуть активно допомагати члени родини. Ваші життєві сили будуть на висоті до кінця четверга, тому плануйте важливі справи на цей час.

Тиждень також сприятливий для легкого флірту. Вирушайте за покупками, в театр, в кав’ярню - вас може чекати цікаве знайомство.

РИБИ

Саме час зайнятися саморозвитком і відстоюванням особистих інтересів. Ви можете дати відсіч людині, на яку раніше ніяк не могли зважитися. На цьому тижні також зросте ваша якість домовлятися.

Можливий невеликий прибуток або повернення боргу. Тиждень також може принести несподівані зустрічі або знайомства.