RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Подарунки новонародженим українцям: батьки розповіли, що не так за допомогою від влади

Бебі-бокси, які видають в Україні при народженні дитини, зібрані з неякісних речей.

Про це "Апострофу" розповіли батьки, які отримали відповідну допомогу від держави. За їх словами, якість окремих речей в "пакунку" залишає бажати кращого.

"Дитячі речі були хорошої якості, а ось памперси і накладки на груди не сподобалися взагалі. Все дуже пріло в них", - розповіла киянка Вікторія.

Мешканець Київської області Олександр зазначає, що з усього набору він з дружиною залишив термометр і пару речей, а решту віддали в дитячий будинок.

Інша складність, з якою зіштовхнулися батьки, - це тривалий процес оформлення на отримання бебі-боксів. Так, в деякі регіони бебі-бокси просто не доїхали вчасно і видача бебі-боксів затягувалася на місяць, а то й півтора. Таким чином, з підгузників і сорочечок малюк просто виростав.

Оголошення про продаж наборів також можна знайти на сайтах безкоштовних оголошень, де молоді батьки просто продають бебі-бокси, які їм уже не потрібні.

"Продаю, так як бебі-бокс був отриманий мною через місяць після виписки з пологового будинку, а до цього часу для дитини все було вже куплено, і також те, що знаходилося всередині боксу, наприклад, памперси та інше, все було маленьким", - пише автор оголошення.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "Підгузники від Гройсмана": як українська влада "піклується" про молодих матерів.