RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Скандал навколо вчителя-педофіла під Києвом: з'явилися фото "любителя хлопчиків" і розповідь екс-дружини

Колишня дружина педофіла-вчителя із Малих Єрківців під Борисполем, який протягом кількох років розбещував дітей, розповіла, що помічала у чоловіка "інтерес" до хлопців.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Дружина Світлана, яка пішла від чоловіка іще 6 років тому, розповіла дещо про їхнє подружнє життя.

"Ми хоч і розписані, але не живемо з Юрієм уже шість років. Я багато разів намагалася, але він не дає розлучення. Хоча вже давно живу з іншою людиною, у нас доньці вже 1 рік і вісім місяців. А перші двоє дітей — Юрія: старша донька і син", — розповіла 34-річна жінка.

Світлана з Яготина, після весілля переїхала до чоловіка в Бориспільський район. Досі зареєстрована в будинку Юрія. Каже, що за п'ять років спільного життя з колишнім чоловіком натерпілася добряче. Стверджує, що і бив її, і серед ночі з дітьми виганяв на вулицю.

На запитання, чому ж вона залишила свою маленьку дитину з Юрієм, відповіла, що намагалася забрати його, двічі подавала в суд, але безрезультатно. Колишній чоловік нібито не давав їм бачитися, до неї додому сина не пускав. Мати протягом п'яти років бачила дитину тільки коли він приїжджав у село, де у батька залишився будинок. На дзвінки Юрій теж нібито не відповідав, скидав, а про старшу доньку взагалі не хотів піклуватися.

Після затримання чоловіка матері хлопчика зателефонували з поліції і вона забрала сина. "Два дні тому Юрій зателефонував, попросив покликати сина, хотів із ним поговорити. Син не захотів...", — додала Світлана.

Жінка також розповіла, що знає деякі сім'ї, які заявили в поліцію на Юрія.

"Вони пристойні, порядні люди, думаю, що обмовити не могли", — вважає Світлана.

Також вона стверджує, що під час спільного життя помічала за чоловіком "дивацтва".

"Знаєте, це було помітно. Як тільки якесь свято, день народження, то чоловік задивлявся на хлопців", — розповіла жінка. Уточнила, що на підлітків.

"А десь років зо два тому, я була вагітною і збиралася в декрет, до мене звернулася колишня сусідка по гуртожитку. Вона сама жила з сином-школярем (я її давно не бачила, може вони поїхали). Поскаржилася, що мій колишній чоловік наполегливо кличе її сина в гості", — розповіла Світлана.

Як повідомляв "Апостроф", 24 березня в Хмельницькій області чоловік згвалтував і пограбував 11-річну дівчинку.