RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

Всі новини

Втратив мільйони: одіозний адепт "Новоросії" поскаржився на ватажків Криму

Колишній нардеп і прихильник сепаратистів Олег Царьов заявив, що окупаційна влада Криму "обдурила" його, вирішивши продати майно двох алуштинських пансіонатів "Дніпро" і "ХІІТовець", які в 2015 році були віддані Царьову в оренду під реалізацію інвестпроектів.

Про це повідомляє видання "Крим.Реалії".

У коментарі журналістам Царьов також повідомив, що "всіх своїх друзів і знайомих тепер відмовляю від участі в інвестпроектах по Криму".

"Наші компанії підписали інвестугоди по шести об'єктах (санаторіям - ред.) в Криму, вклали гроші, провели роботи, займалися серйозно цими об'єктами. Але Рада міністрів в односторонньому порядку розірвала ці договори. Ми подали в суд, написали в прокуратуру, але це нічим не закінчилося. Всі суди ми програли. Тому ніякого відношення до цих об'єктів ми зараз не маємо", - заявив Царьов.

За його словами, згідно з домовленостями з російською владою Криму, фірми його сім'ї повинні були розвивати орендовані санаторії і встигли вкласти в них більше 10 мільйонів рублів. Але в підсумку в кримському уряді розірвали всі шість договорів, стверджує екс-нардеп.

"Виходить, що нас обдурили. Всіх своїх друзів і знайомих я тепер відмовляю від участі в інвестпроектах по Криму. Тому що уряд Криму підписує такі інвестдоговори, які суди потім розцінює як договір про наміри. А те, що ти по ньому витрачаєш гроші, нікого не хвилює. Щось раптом комусь перехотілося, і все розривається ", - говорить Царьов.

У кримському держпідприємстві "Сонячна Таврика", на балансі якого знаходяться санаторії, раніше здані в оренду фірмам Царьова, відмовилися підтвердити або спростувати інформацію про розрив інвестдоговорів по ним, рекомендувавши звернутися з інформаційним запитом. У той же час на сайті інвестиційного порталу Криму фірми Олега Царьова і його сім'ї до цих пір значаться як інвестори в рамках реконструкції кримських санаторіїв, включаючи пансіонати "Дніпро" і "ХІІТовець".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", один зі спонсорів "російської весни" олігарх Костянтин Малофєєв купив в Криму колишній царський палац, санаторій "Лівадія".