RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Загине багато людей: астролог спрогнозував катастрофу на Керченському мосту і назвав терміни

Астролог Влад Росс передрік жахливу катастрофу, яка буде пов'язана з Керченською мостом в анексованому Росією Криму.

Про це повідомляє Главред.

"Все свідчить про те, що Керченській мосту катастрофи не уникнути. І перші негативні перетворення, руху вже почалися. Однак через дев'ять років існування цього моста, на циклі Чорної Місяця, дана конструкція може стати непридатною до експлуатації - по мосту просто неможливо стане пересуватися ", - сказав він.

За словами астролога, день відкриття моста, 16 травня 2018 року, був дуже несприятливим.

"У цей день Сонце з'єдналося з самою диявольською зіркою, яка вважається "богом диявола" і називається Алголь. Найгірше, що можна придумати в період з'єднання Алголя і Сонця - це відкриття або презентацію чого-небудь. Тим більше, небезпечною затією було відкриття важливого моста в такий день", - зазначив він.

Крім цього, ще більш несприятливим і небезпечним робить цей день той факт, що як раз 16 травня 2018 року Місяць був в з'єднанні з однією з зірок, що утворюють вісь катастроф - зіркою Альдебараном, теж диявольською зіркою (Антарес і Альдебаран утворюють вісь катастроф, розташовуючись на небі практично навпроти один одного; астрологи вважають, що під впливом осі катастроф активізуються події, причиною яких є помилкові або незаплановані дії людини, пов'язані з технікою, - прим. ред.).

"Тобто, в день відкриття Кримського моста і Сонце, і Місяць були в з'єднанні з диявольськими, руйнівними зірками. Однак і це ще не все. У цей день Меркурій (планета, керуюча шляхами і дорогами) був в з'єднанні з Ураном, який обіцяє раптові катастрофи, несподівані несприятливі події і раптові негативні структурні зміни. Всі поєднання планет і комбінації планет в день відкриття моста - гірше не придумаєш", - уточнив Росс.

Також астролог назвав час, коли міст може повністю зруйнується.

"Інший негативний період почнеться, коли планети малого і великого нещастя - Плутон і Сатурн - з'єднаються, а це буде на 21-22-й роки існування моста. На 22-й рік існування цей міст може остаточно зруйнується, цей рік стане роком винесення вердикту цій споруді", - заявив Росс.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явився невтішний для окупантів прогноз по Керченській мосту.