RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Росії на останньому дзвонику школяр напав на путінського депутата: фото, відео і всі подробиці

У російському селищі учень 9-го класу під час свята останнього дзвоника вдарив депутата Держзібрання Катерину Вахітову.

Про це повідомляє видання "Медуза".

Інцидент стався в селищі Юркове в Марій Ел під час свята в актовому залі, на очах вчителів та учнів. За словами очевидців, старшокласник негативно відреагував на появу Вахітової на лінійці. Також свідки події розповіли, що хлопець обурювався тим, що депутат перебуває в "Єдиній Росії". Однак в інших ЗМІ пишуть, що у відділі освіти це заперечують. Кілька місцевих жителів повідомили, що винуватець інциденту нерідко поводився агресивно і раніше.

В результаті події чиновниця написала заяву в поліцію. У прес-службі МВС по Марій Ел повідомили про те, що проводиться перевірка, всі матеріали при її завершення будуть спрямовані в слідчий комітет.

У той же час в районному відділі освіти повідомили, що не мають наміру вживати заходів до учня, оскільки "дитина хвора" і у нього є інвалідність. Також представник депутата заявила, що "хлопчик психічно нездоровий".

Як повідомляв "Апостроф", випускники 11 класу школи № 74 Владивостока (РФ) влаштували флешмоб в БДСМ-костюмах в стінах навчального закладу з нагоди його закінчення.