RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Копи та бандити повернулися в 90-ті: відомий офіцер ЗСУ описав ситуацію у Білій Церкві

Ситуація з криміналом у Білій Церкві Київської області останнім часом істотно загострилась через те, що місцева поліція перестала виконувати свої обов'язки.

Про це розказав офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що в місті активно розповсюджуються наркотики, а тим часом поліція області намагається тримати ситуацію під своїм контролем, звинувачуючи місцевих правоохоронців у корупції.

"По місту зашкалює реклама наркотичних речовин, представники "ромів" з стареньких опелів сіли на гарні позашляховики, по місту затримують угрупування як у 90-ті не місцева поліція, а керівництво з вищих органів, обласне керівництво на онлайн-конференції відкрито каже щоб не зверталися в БЦ поліцію, а одразу на область, затримують одного з керівників за словами з прес-конференції за зв'язки з ОПГ… Керівництво поліції мовчить і не дає ніяких коментарів", - розказав офіцер.

Також він розповів про останні випадки, через які йому довелося звертатися до поліції. За всі три випадки та навіть після складення трьох заяв, правоохоронці нічим не допомогли українському офіцеру.

"Розбили авто та пограбували. За два місяці ніяких дій, свідки не опитані, відео не знято. Після розголосу у ФБ покликали в поліцію і натякнули що це я винен, знову заява і знову тиша… Автомобіль збив мого сина. "Гарний" слідчий хотів одразу зробити дитину винним і що впав. Після мого наїзду та заяв про оприлюднення цієї ситуації у ФБ (коли мене впізнав) оформлення ДТП по всім правилам… Заява про погрози моєму життю та здоров'ю, погрози розправи зі мною та родиною. Реакції як і дій – нуль", - пише він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Полтавській області, в місті Кременчуг, загадково загинула учасниця АТО.