RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Стрілянина в Кирилівці: з'явилися відео конфлікту і фото затриманих

У мережі з'явилося відео з пораненим чоловіком, який став випадковим потерпілим під час розборок в одному з розважальних закладів курортної Кирилівки.

Відповідні кадри публікує місцеве видання "Актуально".

Випадковою жертвою бійки став постоялець одного з готелів, який відпочивав в Кирилівці з сім'єю - йому нанесли ножове поранення в область грудей. Він госпіталізований і перебуває у важкому стані. Його родич, який намагався захистити потерпілого, також отримав поранення, але відносно легкі.

На відео можна побачити, як до розважального закладу заходять нападники, пізніше за ними - постраждалі. Через якийсь час, в об'єктив камер знову потрапляє один із відпочиваючих, який отримав ножове поранення. Він, хитаючись і тримаючись за бік, виходить з кафе і майже відразу падає на землю. На цьому відео вражає байдужість оточуючих, які проходять повз лежачу людину.

За інформацією "24 каналу", поліція затримала учасників бійки зі стріляниною в Кирилівці. З'ясувалося, що чоловіки приїхали з Дніпра і у них виник конфлікт з іншою групою відпочиваючих.

Повідомляється також, що житель одного з готелів, якого тяжко поранили став випадковою жертвою їхніх розборок.

Як повідомляв "Апостроф", журналісти з'ясували, як може бути пов'язана перестрілка в Кирилівці зі вбивством авторитета "Петрика" .