RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Дніпрі кішка влаштувалася "антистресом" в пологовий будинок: історія підкорила мережу

Кішку на прізвисько Маруся "взяли на роботу" в пологовий будинок Дніпра як символ відділення і психотерапевта для майбутніх мам.

Про це повідомляється на Facebook сторінці пологового відділення 9-ї лікарні міста.

"Здавалося б, де кішки, а де пологовий будинок? А у нас співпало... До того ж, сьогодні Всесвітній день кішок. Ця чорно-біла красуня - частина нашої екосистеми. Трохи психотерапевт для вагітних, трохи провісниця (треться об ноги тих, кому ось-от). Делікатна, мила, ненав'язлива. Періодично полює на всяку живність і відлякує від будівлі гризунів. Нещодавно написали, що в музей на роботу взяли кота. А хіба ми гірші?", - йдеться в повідомленні.

У коментарях користувачки, які побували в пологовому будинку, відзначають що Маруся живе біля відділення вже давно. На їхню думку, кішка дійсно робила перебування в лікарні набагато приємнішим.

"Якби не ця красуня, я б за 7 місяців зійшла там з розуму. А так, ми разом гуляли, грали і, природно, годували цю чарівність. Лікарі боялися, що я її після виписки вкраду", - розповіла одна з користувачок.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", користувачі соцмереж знайшли в Instagram забавного кота на ім'я Зуу, якого вже прозвали "найсоннішим котом в світі".