RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Кнопочка G: мережа вибухнула жартами через пікантне листування "слуги народу" в Раді

Мережа вибухнула жартами з приводу інтимного листування народного депутата фракції "Слуга народу" Олени Кріворучкіної в залі парламенту.

Обговорення було запущено на сторінці спільноти "Баба і кіт" на Facebook.

Зокрема, були згадані родинні зв'язки Кріворучкіної з одним з найвідоміших народних обранців нинішнього скликання парламенту - "Юзіком" Юрієм Корявченковим.

Користувачі мереж в цілому сприйняли таку поведінку нардепа на робочому місці в позитивному ключі. Так, були згадані плани нового керівництва країни по боротьбі з демографічною кризою, також нардепу бажали особистого щастя.

Однак при цьому також були дані і конструктивні коментарі - зокрема, було запропоновано відбирати телефони у нардепів на вході в сесійну залу.

Народний депутат вирішила прокоментувати скандал з листуванням. Вона звинуватила журналістів у втручанні в особисте життя та зазначила, що не є родичкою Корявченкова.

"Передаю вітання журналістам, що нічого не чули про втручання в особисте життя. Я - не лише депутат, я, перш за все, людина. Я кохаю, подорожую та дихаю. Щож, тепер вся Україна знає, що я маю стосунки. По-перше, хочу нагадати, що кумою Юрія Корявченкова я не є, перевіряйте хоч, коли публікуєте. По-друге, переписувалася я в офіційну перерву, про це чомусь забули написати. По-третє, не заздріть", - написала Криворучкіна.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео, як деякі народні депутати від партії "Слуга народу" не змогли розшифрувати абревіатури САП і АРМА, а один з парламентаріїв, який буде працювати в аграрному комітеті Верховної Ради, не відповів на питання, скільки в одному гектарі квадратних метрів.