RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Де утримується фігурант смертельної ДТП в Харкові Дронов: з'явилося відео з в'язниці

Один з фігурантів жахливої ДТП на вулиці Сумській в Харкові, де 6 людей загинули, ще 6 отримали поранення, Геннадій Дронов відбуває покарання в Полтавській області.

Про це повідомляють Факти.

Виправна колонія неподалік від Полтави, де проведе найближчі 8 років Геннадій Дронов (не рахуючи ще двох років, які він вже відбув у СІЗО), являє собою виправну установу з мінімальним рівнем безпеки, де немає жодного рецидивіста. Майже всі чоловіки тут - засуджені за ДТП.

У камері перебувають від двох до шести чоловіків. Засудженим дозволено планшети без виходу в інтернет. Є їдальня з мікрохвильовою піччю і холодильником. Харчування - три рази в день.

Дронов буде збирати буряки і сіяти озимі. За роботу отримуватиме близько 5 тис. грн. у місяць. Від тисячі до двох повинен віддавати в колонію за комунальні послуги і харчування, частину - постраждалим в аварії.

На роботу його буде супроводжувати інспектор, за хорошу поведінку відпустка два тижні на рік. Його адвокат готує касаційну скаргу до Верховного суду, оскільки, за його словами, повну вину Дронова, суд так і не довів.

При цьому, про дострокове звільнення може йтися тільки після відбуття не менше половини терміну.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, де відбуває покарання друга фігурантка ДТП на вулиці Сумській в Харкові Олена Зайцева.