RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Смертельна ДТП в Харкові: з'явилися нові дані по Зайцеву та фото її "житла"

Винуватиця смертельної ДТП в центрі Харкова Олена Зайцева відбуває покарання у виправному центрі на території Дніпропетровської області.

Про це повідомляє ресурс "МедіаПорт".

За словами прес-секретаря Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань Дарина Мартинова, Зайцеву етапували в Покровський виправний центр №79 у понеділок, 2 вересня. Ця держустанова розташована в місті Покров (раніше місто Орджонікідзе) Дніпропетровської області.

Як пишуть на сайті Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань, це виправний центр відкритого типу для утримання жінок, засуджених до обмеження волі, з сектором мінімального рівня безпеки з полегшеними умовами утримання для жінок, вперше засуджених до позбавлення волі за злочини, вчинені з необережності або за умисні злочини невеликої та середньої тяжкості.

Нагадаємо, другий засуджений до 10 років ув'язнення у справі про ДТП на вулиці Сумській Геннадій Дронов відбуває покарання в Крюківській виправній колонії №29 в Полтавській області.

Як повідомляв "Апостроф", адвокат Геннадія Дронова збирається через місяць подавати нову скаргу для оскарження рішення суду, оскільки вважає вирок в 10 років для свого клієнта несправедливим.